Ugnsrostade nektariner till våfflor

  2013-08-14 / 21:35:02 / Frukost /
 
Testade att göra ugnsrostade nektariner och det blev jättegott.
Enkelt också, skar bara några och la på en plåt med lite smör och honung ovanpå. Tyvär är ju min ugn som dom är och det brändes men det går nog lika bra att göra i stekpannan.
 
Åt dem till belgiska våfflor och grekisk yoghurt
 
Recept till våfflorna:
2 ägg
3 dl mjölk
En nypa salt
225 g mjöl
2 tsk bakpulver
1 ½ tsk vaniljessens
100 g smält smör
 
Vispa ihop ägg, mjölk och salt. Sikta ner mjöl och bakpulver och häll sedan i vaniljen och det smälta smöret. Vispa och låt sedan stå 30 minuter.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious