Spetskål med rädisor och fetaost

  2014-05-27 / 20:40:43 / Mat /

Sitter och väntar på mamma nu som ska hämta mig. Varit på Ica maxi möte och jag har bråttom hem för om 2 timmar ska två inlämmningar vara klara som inte är det ännu. 

Fått massa spetskål av årstiderna senast och inte haft någon aning om vad man kunde göra med dom. De skickade med ett recept som jag testade och det blev väldigt gott.

1 spetskål
1 knippe rädisor
Citronsaft
Olivolja
Salt, peppar
Fetaost 

Strimla och ångkoka kålen. Skär rädisorna och blanda allt med olivolja, citron och kryddor. Tärna lite fetaost och lägg på.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious